Referat: OB-kynisme da Kadrii brillierede i FCM-nederlag

FC Midtjylland havde størstedelen af spillet, men formåede ikke at nedbryde den kompakte OB-defensiv i 0-1 sejren på mål af Bashkim Kadrii.

FC Midtjylland tog denne eftermiddag imod et skadesplaget OB-mandskab, der havde fire ændringer i forhold til deres seneste kamp mod AGF.

Hjemmeholdet forsøgte at sætte sig på kampen fra start og angribe gæsterne fra Fyn, der tog et mere defensivt udgangspunkt med mulighed for det direkte spil i kontrasituationerne.

Som kampen skred frem blev den mere rodet, hvor der var mange dueller på midten af banen samt spilstop, hvilket hele tiden brød kampens rytme.

Der skulle gå hele 25 minutter før vi fik kampens første store chance, da Oliver Lund tog et godt løb med bolden ind i feltet og fik den lagt af til Bashkim Kadrii, men hans afslutning gik over mål i en ellers god mulighed for OB.

Frem mod pausen var FC Midtjylland spilstyrende, men havde problemer med at nedbryde OB, der var dygtige til at stå kompakt i defensiven og slå til på kontra.

Kort før pausen havde OB en række hjørnespark, hvor gæsterne flere gange var farlige, men FC Midtjylland fik akkurat clearet hver gang og derfor kunne de to hold gå til pause ved stillingen 0-0.

Efter pausen fortsatte FC Midtjylland med at presse på og forsøgte at kombinere sig igennem den meget stærke og kompakte fynske defensiv.

Alligevel var det OB, der kom i front efter en times spil, da Bashkim Kadrii, der drev bolden frem og da han nåede feltet bragede han bolden over i det lange hjørne til 0-1.

Kort efter burde midtjyderne have bragt balance i regnskabet i flere afgange, da først Emiliano Marcondes forsøg blev reddet af Oliver Christensen, mens den unge OB-målmand også var på plads på det efterfølgende hjørnespark.

Midtvejs i 2. halvleg var også Sory Kaba utrolig tæt på, da han blev spillet fri i feltet og fik afsluttet mod mål, men hans afslutning blev på fremragende vis reddet af Oliver Christensen, der var igang med en fantastisk kamp.

Junior Brumado og Sory Kaba blev fodret af deres hold og havde flere store scoringsmuligheder frem mod slutningen af kampen, men hver gang manglede den sidste skarphed, hvis ikke Oliver Christensen kom i vejen.

OB-defensiven viste stor kvalitet i slutminutterne og derfor lykkedes det dem også at holde sejren hjem og tage de tre point med til Fyn i 0-1 sejren over FC Midtjylland.

FC Midtjylland tabte dermed point i mesterskabskampen, mens OB fik kæmpet sig ind i top 6 igen.