The perfect guide to the casino

Dommeren skal på toilettet – nej, nej, han skal noget helt andet

Foto: Ritzau Scanpix



Både spillere, tilskuere og tv-seere troede, at dommer Sandi Putros skulle på toilettet under pokalkampen mellem VSK Aarhus og AGF. I virkeligheden skulle han spørge om hjælp til reglerne./strong>

Dommer Sandi Putros forlod Vejlby Stadion torsdag imellem den ordinære kamp og den forlængede spilletid. Og alle troede, det var, fordi han skulle på toilettet. Men sådan hang det ifølge Ekstra Bladet ikke sammen.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Dommeren var simpelthen kommet i tvivl om reglerne for udskiftere. Og han ville være sikker på, at det gik rigtigt til, så det hele ikke ville ende med omkamp.

I den ordinære kamp har hvert hold mulighed for at udskifte tre spillere. Men i den forlængede spilletid har begge hold mulighed for at udskifte en spiller mere.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Mens AGF havde brugt alle tre udskiftere i den ordinære tid, havde hjemmeholdet kun brugt to. Spørgsmålet for Sandi Putros var derfor, om VSK Aarhus måtte udskifte to i den forlængede spilletid? Eller om den ekstra udskiftning var tabt, fordi de ikke havde gjort brug af den i den ordinære spilletid.

Svaret var det første, og VSK Aarhus udskiftede to spillere i den forlængede spilletid. AGF endte med at gå videre med en sejr på 3-1 efter 1-1 i ordinær tid.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top