The perfect guide to the casino

Utilfredse spillere og manglende sammenhold i Tottenham: – Vent og se til januar!

Foto: Ritzau Scanpix



Tottenham-manager Mauricio Pochettino antyder, at der vil ske ting og sager, når transfervinduet åbner igen til januar.

Truppen er ikke i harmoni i Tottenham. Det anerkender manager Mauricio Pochettino efter tirsdagens exit i den engelske liga cup – Carabao Cup – mod Colchester fra den fjerdebedste række.

– Vi er havnet i en svær position med truppen, hvor vi ikke alle arbejder i samme retning. Vi har brug for mere sammenhold, og vi har brug for tid, fordi vi spildte kostbar tid i opstarten, mener argentinske Pochettino.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Dermed henviser han ganske givet til, at klubben ikke selv fik købt de spillere, de gerne ville. Desuden udtrykte folk som Christian Eriksen, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld og Danny Rose, at de gerne ville prøve noget andet. Men ingen af dem fik det tilbud, de gerne ville have haft, så de spiller stadig for sidste sæson Champions League-finalister.

– Det er problemet, når der sker ting, man ikke kan kontrollere. Vi arbejder hårdt for at få alle til at arbejde i samme retning. Men vi har brug for tid, siger Mauricio Pochettino ifølge Daily Express.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Januar er en god mulighed for at løse nogle af de problemer, vi har på holdet, sagde Mauricio Pochettino med henvisning til, at transfervinduet åbner igen i første måned af 2020.

– Der er brug for noget nyt, og det vil der komme, sagde Mauricio Pochettino.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top