The perfect guide to the casino

Fodboldekspert til Manchester United: Start med at købe HAM

Foto: Ritzau Scanpix



Manchester United skal købe spillere med verdensklasse-potentiale i de næste fire-fem transfervinduer. Og de kan begynde med at løbe Jadon Sancho fra Borussia Dortmund, mener fodboldeksperten Paul Merson.

Der er ikke noget quick-fix i forhold til at få Manchester United tilbage på mesterskabskurs. Klubben og dens fans skal væbne sig med tålmodighed.

– Det er let at se, at holdet netop nu ikke er det bedste. Jeg foreslår, at Manchester United indkalder alle deres talentspejdere fra hele verden til et stort møde. Dem har de mange af. Og så skal de fortælle dem, at strategien er, at de skal købe en spiller med verdensklasse-potentiale i hvert af de næste fire-fem transfervinduer, siger tv-eksperten Paul Merson ifølge Daily Express.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Den tidligere Arsenal-spiller mener, at det vil være et stort skridt, hvis klubben køber Jadon Sancho fra Borussia Dprtmund som den første. Han er født i England og har spillet ungdomsfodbold i Watford og Manchester City, men han har siden sommeren 2017 spillet for de gul-sorte fra Dortmund i den tyske Bundesliga.

– Jadon Sancho vil være et godt første skridt. Og i næste transfervindue skal de købe et stort talent mere, siger Paul Merson.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Som han ser det, er Manchester United langt væk fra Liverpool og Manchester City i øjeblikket. Men omvendt vil han heller ikke gøre holdet dårligere, end det er.

– De har en god målmand i David De Gea, de har købt Harry Maguire i centralforsvaret, og han gør også Victor Lindelöf bedre. Så er der Marcus Rashford og Daniel James, som også er gode spillere. Klubben skal glemme de næste to år, og så skal de have fat i gode, unge spillere, som kan løfte dem på længere sigt, siger Paul Merson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top