The perfect guide to the casino

Juve-stjerne amok over at være ‘smørklat’: Sparkede til træner-assistent

Foto: Ritzau Scanpix



Gonzalo Higuain blev træt af at være ‘smørklatten’ i træning og sparkede ud efter en af træner-assistenterne og en bandereklame.

Det blev for meget for Gonzalo Higuain at skulle jagte bolden i den berømte træningsøvelse 5 mod 2 i træningen forud for Juventus’ Champions League-kamp på udebane mod Atlético Madrid.

Gonzalo Higuain havde stået som ‘smærklat’ og jagtet bolde i et godt stykke tid, da han var lige ved at nå bolden ude ved sidelinjen – kun for at blive snydt én gang til.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

I frustration sparkede den argentinske stjerne herefter ud i luften og ramte en af Juventus’ assistent-trænere. Dernæst lod han frustrationerne gå ud over en af træningsbanens bandereklamer.

Assistent-træneren tog situationen meget roligt, mens forsvarsspilleren Leonardo Bonuci med et stort grin hentede Gonzalo Higuain tilbage på træningsbanen efter den lille udflugt til bandereklamen. Til gengæld var højrefløjen Juan Cuadrado mere bekymret, og colombianeren forsøgte med fagter at dæmpe argentineren.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Episoden fik nu ingen konsekvenser for Gonzalo Higuain, der begyndte kampen mod Atlético Madrid på banen, hvor han lagde op til målet til 1-0, som Juan Cuadrado på flot vis sendte i kassen med et langskud.

Blaise Matuidi øgede til 2-0, inden Stefan Savic på hovedstød reducerede for hjemmeholdet. Kampen sluttede 2-2 takket være et mål af Atlético Madrids Hector Herrera til sidst.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top