The perfect guide to the casino

Tidligere Arsenal-spiller afslører: Derfor gik det galt under Wenger

Foto: Ritzau Scanpix



Arsène Wenger er en dygtig og meget menneskelig manager. Men vi spillere var ikke gode nok, mener den tidligere Arsenal-spiller, Per Mertesacker

Arsène Wenger er en mand, der stoler på sine spillere. Måske også lidt for meget. Det mener den tidligere Arsenal-spiller, Per Mertesacker, der snart sender en selvbiografi på gaden med titlen: Den store flinke tysker.

– Hvis fansene havde fået deres vilje, ville klubben have købt fem store stjerner hvert eneste år. ‘Køb for h…… nogle nye spillere’ råbte de fra tribunen. Men Arsène Wenger er en mand, der tror på de spillere, han har, skriver Per Mertesacker.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Jeg har aldrig mødt en træner, der tror så meget på sine spilleres evner som Wenger. Om det så også er hans største svaghed? Det er nok en lidt for enkelt måde at stille det op på, siger den tidligere tyske verdensmester og uddyber:

– Vi kunne godt vinde seks kampe i træk i en pokalturnering og dermed et trofæ. Men når det gjaldt 38 kampe i Premier League, var det en anden sag. Det var ofte sådan, at når vi tabte én kamp, tabte vi gerne flere i træk. Og når man taber otte kampe i en Premier League-sæson, så vinder man bare ikke Premier League, skriver Per Mertesacker i den biografi, som Daily Mirror har fået adgang til.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Selv i den slags situationer blev Wenger ved med at tro på sine spillere. Og han havde vundet Premier League tre gange, så han havde vist, at han var dygtig nok. Spørgsmålet er så, om vi spillere var dygtige nok til at udføre hans instruktioner, til at tage os sammen, når vi skulle og til at lære af vores fejl. Mit svar er: Nej, skriver Per Mertesacker.

Arsène Wengers sidste sæson i Arsenal endte med en sjetteplads i Premier League og en tabt semifinale i Europa League. Hans tre mesterskaber med klubben ligger tilbage til 1998, 2002 og 2004.

Per Mertesacker stoppede også sin karriere i 2018 – efter syv år i Arsenal og tre sejre i FA Cup-turneringen som de bedste resultater.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top