The perfect guide to the casino

Farvel til mange millioner: Pep Biel-bonus elimineret

Foto: Ritzau Scanpix


FC København kommer til at spare millioner på Pep Biel-transferen, eftersom klubben ikke nåede gruppespillet i Champions League.

FC København hentede Pep Biel til klubben fra Real Zaragoza før de to Champions League-kvalifikationskampe mod Røde Stjerne Beograd, og man betalte angiveligt 30 millioner kroner med det samme for ham.

Derudover fik Real Zaragoza angiveligt indskrevet en bonus, som betød, at de ville få yderligere fem millioner kroner i bonusser, hvis FC København kvalificerede sig til Champions League-gruppespillet i år.

Læs også: Kasper Dolberg nærmer sig klubskifte til topklub


Det skriver El Desmarque her til morgen i deres artikel om FC Københavns exit tirsdag aften, hvor Pep Biel gjorde sig uheldigt bemærket med et rødt kort efter sin indskiftning lidt over et kvarter før tid.

Det spanske medie skriver, at det er et stort nederlag for Real Zaragoza, der havde regnet med, at FC København ville spille sig i det forjættede land, og dermed havde forventet, at salgsprisen landede på 35 mio. kroner.

Pep Biel spillede ikke nogen god kamp i Parken tirsdag, men i sidste uge i Beograd fremtvang han det straffespark, som Jonas Wind omsatte til mål.

Læs også: Romelu Lukaku og Inter er FULDSTÆNDIG ligeglade med Mauro Icardi

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top