The perfect guide to the casino

Røde Stjerne-spiller raser inden aftenens kamp: FCK-spillerne kiggede hånligt på os

Foto: Ritzau Scanpix


Angiveligt så var FC København-spillerne hånlige efter sidste uges opgør mener Røde Stjerne-spiller.

I aften er der returkamp mellem FC København og serbiske Røde Stjerne, og den første kamp endte som bekendt 1-1, da Jonas Wind scorede på et flot straffespark i slutningen af kampen.

Røde Stjerne-spilleren Milos Degenek er topmotiveret til i aften, og han håber især at få hævn over FCK-spillerne, som ifølge ham selv udviste hånlig adfærd i den første kamp.

Læs også: WTF-signing: Real Zaragoza bruger FC København-millionerne på glemt ‘verdensstjerne’

– Jeg vil ikke kommentere dommerens beslutninger. Jeg er bare ked af, at deres spillere kiggede så hånligt på os efter kampen.

– Derfor vil jeg gerne have, vi laver en trodsreaktion og bliver dem, der kan grine sidst, siger Degenek til Røde Stjernes hjemmeside og fortsætter.


– Jeg forventer, at kampen i København vil være meget lignende den i Beograd. Vi har lavet en grundig analyse og har set deres kampe.

Læs også: Romelu Lukaku og Inter er FULDSTÆNDIG ligeglade med Mauro Icardi

– Jeg forventer et fyldt stadion, god atmosfære og høj kvalitet i kampen. Vi er nødt til at score, være smarte og omhyggelige.

Der er kampstart klokken 20:00 i aften, og der forventes at komme over 30.000 tilskuere til kampen på Østerbro i København.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top