The perfect guide to the casino

Tag den, kritikere: Theresa Kofoed skyder med skarpt mod Nicolai Jørgensen-hadere efter straffesparksmisser sidste år

Foto: Ritzau Scanpix


Theresa Kofoed beskytter sin mand Nicolai Jørgensen, som sidste år blev lagt for had, fordi han missede det afgørende straffespark for Danmark mod Kroatien.

Den 1. juli 2018 røg Danmark ud af VM efter et nederlag på straffespark til Kroatien, og synderen blev Nicolai Jørgensen, der brændte Danmarks femte og afgørende spark.

Den danske landsholdsangriber blev siden lagt for had, og over et år efter hændelsen føler hans kone for at forsvare sin mand.

Således har hun lagt et langt kærlighedsopslag på Instagram, hvor der blandt andet er en lille skjult sviner til hans mange kritikere.

Hun skriver nemlig, at han kun tog det store ansvar fra pletten, fordi ingen andre turde.

– Det er også ham der smider alt hvad han har, når han ser nogen der har brug for hjælp eller melder sig når ingen andre vil tage det sidste straffespark, skriver hun blandt andet og fortsætter om private ting.

Læs også: Chok: Anderlecht lider stort økonomisk tab – Bubacarr Sanneh skifter til bundklub

– Ham der slukker for min gangster rap i bilen og sætter Earth, Wind and Fire på mens han skråler med og slår kikset i takt på rattet. Ham der ligemeget hvor meget Michelin cuisine han end har prøvet rundt i verden, stadig synes at Bjarnes Pølser i Ballerup er det bedste der findes. Det her er ham, der skal være faren til min søn og hvor jeg bare jordens heldigste at han får dig at se op til.

Theresa Kofoed er i øjeblikket gravid, og snart bliver to til tre for den lykkelige familie, der holder til i Rotterdam, hvor Nicolai Jørgensen spiller for Feyenoord.

Se hele hendes opslag via Instagram her.

Se også: Katastrofe: Matthjis de Ligt laver selvmål i sin bare anden kamp for Juventus – Se det her

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top