The perfect guide to the casino

Undrer du dig også? Sådan har Arsenal råd til Pépé – Betaler kun 165 mio. kroner i år

Foto: Ritzau Scanpix


Mange folk er blevet forvirret over, hvordan Arsenal kan være utrolig tæt på at hente Nicolas Pépé i LOSC Lille, når rygterne gik på, at Unai Emery ikke havde meget mere end 400 millioner kroner at købe spillere for. Nu viser det sig, at Arsenal har strikket en helt speciel aftale sammen.

De fleste medier melder om, at Arsenal skal smide 72 millioner pund eller lige under 600 millioner kroner, for at hente Nicolas Pépé. Han skulle eftersignende være i London i dag, for at gennemgå et lægetjek, før aftalen kan blive officiel. Nu mener Daily Mail at vide, hvordan Arsenal er i stand til at hente den talentfulde offensivspiller.

Læs også: Chok: Anderlecht lider stort økonomisk tab – Bubacarr Sanneh skifter til bundklub

Handlen skulle lyde på, at Arsenal kun betaler 20 millioner pund eller omkring 165 millioner kroner i dette transfervindue, og at de så over de næste fem år, vil betale de sidste 52 millioner pund eller omkring 430 millioner kroner i forskellige afdrag. Hvis dette er rigtigt, får Lille altså ikke alle pengene at se, før der er gået fem år, hvilket også er længden på den kontrakt, som Pépé skulle få i Arsenal.

Arsenal har tidligere været på rov i Lille, hvor de i 2011/12 hentede Gervinho, som nåede at spille 63 kampe, hvor han scorede 11 mål og leverede 12 assists. Lille har da også været gode til at sælge spillere til Premier League, men det er især Eden Hazard der vil blive husket, når man snakker om transfers mellem Lille og Premier League i de senste år.

Se også: Katastrofe: Matthjis de Ligt laver selvmål i sin bare anden kamp for Juventus – Se det her

Den 24-årige ivorianer, som er født i Frankrig, har spillet 79 kampe for Lille, hvor det er blevet til 37 mål og 17 assists.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top