The perfect guide to the casino

Kian Hansen arbejdede aktivt på FCM-exit og ville gerne til Kina: Derfor endte han med FC Nordsjælland

Foto: Ritzau Scanpix


Kian Hansen ville gerne ud af sin komfortzone, og han arbejdede faktisk på at komme til enten USA eller Kina, inden muligheden i FC Nordsjælland kom.

Kian Hansen fik rigeligt med spilletid i FC Midtjylland, og den 30-årige stopper var en del af en stærk backtrio, men tidligere på måneden forlod han klubben.

Køberen var meget overraskende FC Nordsjælland, som netop havde solgt Victor Nelsson til FC København, og Kian Hansen arbejdede selv aktivt på en ny udfordring.

Læs også: Dansk Superliga-profil kan afløse Robert Skov i FC København

– Jeg kan godt lide at prøve nye ting af, og jeg havde eksempelvis sagt til min agent, at jeg var åben for et skifte til USA eller Kina, siger han til B.T. og fortæller, hvorfor det så blev FC Nordsjælland.

– Der har været skriverier om, at mit skifte skyldes personlige årsager, og det kan nemt lyde dramatisk, men vi har længe haft et ønske om at flytte til københavnsområdet og bo. Min kæreste er her fra, og jeg har sagt, siden vi mødtes, at jeg gerne ville herover, så da muligheden bød sig, var det bare om at slå til, og mere er der sådan set ikke i det.

Kian Hansen nåede at vinde både DM-guld og den danske pokalturnering for FC Midtjylland.

Se også: Katastrofe: Matthjis de Ligt laver selvmål i sin bare anden kamp for Juventus – Se det her

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top