The perfect guide to the casino

Skov Olsen klar for Bologna: Her er prisen og så VILD er lønnen

Foto: Ritzau Scanpix


Alt tyder på, at Andreas Skov Olsen snart kan kalde sig Bologna-spiller. Efter flere ugers tid med rygter om den ene og den anden klub, lyder det fra de fleste medier, at det er netop Bologna, som Andreas Skov Olsen vælger at fortsætte karrieren i.

Når en transfer kommer tættere og tættere på, begynder rygterne også om, hvilken pris der bliver betalt, og hvor høj løn der bliver tilbudt. Corriere dello Sport skrev onsdag, at Andreas Skov Olsen tager til Italien på søndag, for at skrive under. Nu mener La Gazzetta dello Sport at vide, hvor meget handlen kommer til at koste Bologna.

Se også: Iskold Ståle: Sendte fysisk træner en uge til syden for at holde FCK-stjerne i form

Andreas Skov Olsen får en femårig aftale, hvor han stor til at tjene seks millioner om året. Udover dette, så kan FC Nordsjælland se frem til at modtage 45 millioner kroner for den 19-årige dansker. Hvis den pris passer, så bliver det FC Nordsjællands 3. største salg i historien, kun overgået af Emre Mor og Mathias Jensen.

I Bologna vil Andreas Skov Olsen blive holdkammerat med den tidligere FC København-stjerne Federico Santander. Han kom til klubben sidste år, og har optrådt 34 gange for klubben. Her er det blevet til otte mål og tre assists.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Udover, at Andreas Skov Olsen scorede 22 mål og leverede 5 assists i 36 Superligakampe, scorede han også et enkelt mål og leverede en enkelt assist i sommerens U-21 EM.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top