The perfect guide to the casino

Zlatan Ibrahimovic med vild afsløring: Jeg vil tilbage til Ajax

Foto: Ritzau Scanpix


Zlatan Ibrahimovic afslører nu at han gerne vil tilbage til Ajax efter sit amerikanske eventyr.

Zlatan Ibrahimovic er efterhånden blevet 37 år gammel, og derfor er han så småt begyndt at tænke på, hvad at han vil foretage sig efter sin aktive spillerkarriere.

Nu har han så løftet sløret for, at han måske kan vende tilbage til Ajax. Det skal dog være en ledende stilling i Ajax-organisationen, men først og fremmest skal hans amerikanske eventyr lige slutte først.

Han er nemlig stadigvæk på kontrakt hos LA Galaxy, men en retur til Amsterdam kan sagtens komme på tale. Han blev købt af den hollandske hovedstadsklub tilbage i 2001, og efter tre år i klubben skiftede han til Juventus.

– Normalt vender jeg ikke tilbage til klubber, jeg allerede har spillet i, men måske kan jeg blive direktør i Ajax, når karrieren er ovre, siger Zlatan Ibrahimovic til det hollandske medie De Telegraaf.

Selvtilliden har aldrig nogesinde fejlet noget hos Zlatan, og det gør den heller ikke når snakken falder på fremtidsplaner. Han er nemlig yderst selvsikker, og det er han i alt hvad han foretager sig.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

– Så ville jeg gøre et bedre stykke arbejde end nogen, der er der nu, siger Ibrahimovic ifølge De Telegraaf med et stort grin og fortsætter:

– Ajax er stadig min klub i Holland, og jeg er stolt af at have været en del af klubben. Specielt når jeg ser, hvordan de præsenterer sig selv i Europa, fortæller den svenske angriber.

Zlatan Ibrahimovic har kontrakt med amerikanske LA Galaxy indtil udgangen af 2019.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top