The perfect guide to the casino

Medie: Så sker der noget – Arsenal klar til at brage 810 mio. kroner af på to stjernespillere

Foto: Ritzau Scanpix


Arsenal er ikke ligefrem den klub, som er kendt for at brage mange penge af transfervindue efter transfervindue. De må nøjes med Europa League i endnu en sæson, og derfor er transferbudgettet mindre end håbet.

Nu virker det dog som om, at Unai Emery har fundet ud af, hvilke spillere han ønsker til klubben. Ifølge Sky Sports, så skulle Arsenal have forbedret deres bud på den skotske forsvarsspiller Kieran Tierney. Buddet skulle nu være på 25 millioner pund eller omkring 210 millioner kroner.

Læs også: Her er Superliga-historiens fem største handler mellem danske klubber

Kieran Tierney har kontrakt med Celtic frem til 2023, og Celtic har tidligere udtalt, at der skal et stort bud på bordet, hvis man skal sælge ham. Udover Tierney, så skulle Arsenal være klar til at hente nye offensive kræfter. Ifølge den franske avis L’Equipe, så skulle Arsenal have budt 80 millioner euros eller omkring 600 millioner kroner, på LOSC Lilles Nicolas Pepe.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Desværre for Arsenal, skulle Nicolas Pepe håbe på at ende i PSG, og derfor ikke have travlt med at skifte. Lille vil istedet gerne have en hurtig afklaring, for deres stjernespiller, der i sidste sæson scorede 22 mål og leverede 11 assists i 38 kampe i Ligue 1.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top