The perfect guide to the casino

Iskold Jan Bech Andersen sender stikpille til Troels Bech og Alexander Zorniger

Foto: Ritzau Scanpix


Jan Bech Andersen gav ikke kun Ebbe Sand skylden for de manglende resultater på transferfronten.

Jan Bech Andersen har skiftet ud på sportsdirektørposten, hvor Carsten V. Jensen har afløst Ebbe Sand.

Brøndbys storaktionær brugte blandt andet dagens taletid på at lange ud efter både Troels Bech, som sad i jobbet før Ebbe Sand.

– Når vi som bestyrelse ser tilbage og evaluerer vores transfervinduer de seneste mange år, så er det i dag desværre tydeligt, at vi ikke har være ligeså gode, som vi havde ønsket til at købe og udvikle spillere med henblik på fremtidige salg, siger han til klubbens hjemmeside.

Et klart signal om, at Troels Bechs mange indkøb ikke er blevet skudt afsted for store beløb. Her skal formentlig henvises til Simon Tibbling og Hany Mukhtar.

Læs også: Her er Superliga-historiens fem største handler mellem danske klubber

Alexander Zorniger får også en lille stikpille med på vejen, idet den tyske cheftræner afveg for meget fra strategi 6.4.

– Vi må erkende i bagsklogsskabens lys, at vi som klub ikke har været gode nok til at stille krav til os selv, og derfor så vi blandt andet i sidste sæson, at vi i perioder afveg alt for langt væk fra strategi 6.4.

– Vi oplevede desværre, at vi blandt andet stillede i en startellever uden danskere, ligesom vores transfervinduer til stadighed har efterladt meget at ønske.

Alexander Zorniger blev fyret i sidste sæson, mens Troels Bech selv sagde op ved årsskiftet.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

OVERSIGT

Scroll to Top