The perfect guide to the casino

Medie: Gianluigi Buffon skifter til storklub og bliver pensioneret næste år

Foto: Ritzau Scanpix


Gianluigi Buffon skiftede sidste sommer, Juventus ud med franske PSG, i håbet om at vinde Champions League, inden karrieren slutter. Den aftale bliver ikke forlænget, og Buffon skulle være mere end klar på at tage et år til på toppen.

Han er tidligere blevet sat i forbindelse med barndomsklubben Parma, Championship-klubben Leeds og som erstatning for Iker Casillas i FC Porto. Nu er det dog en helt anden historie, Sky Italia melder om. De sætter ham nemlig i forbindelse med den klub han har spillet i, i over 17 år, Juventus.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Sky Italia skriver, at Buffon skulle være klar til at tage en et-årig aftale, og så derefter blive ansat i en anden rolle i klubben. Det kunne derfor tyde på, at 41-årige Buffon takker nej til Parma, Leeds og FC Porto, hvis man skal tro på Sky Italias historie. Buffons agent har også tidligere udtalt, at han ikke ønsker at flytte familien for meget rundt, og derfor giver Italien og Juventus god mening.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Udover, at han ikke har vundet Champions League, så har Buffon et mere end glimrende trofæ-CV. Her står der blandt andet en VM-titel, ni italienske mesterskaber, fem italienske Cup-titler, en enkelt UEFA Cup-titel og et enkelt fransk mesterskab. Landsholdskarrieren er mere eller mindre blevet stoppet, men her nåede han trods alt at spille 176 kampe. Her blev det til 64 clean sheets og 128 mål lukket ind.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Gianluigi Buffon har spillet 656 kampe for Juventus, hvor han har lukket 518 mål ind og holdt clean sheet 311 gange.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top