The perfect guide to the casino

Tidligere dansk Superliga-stjerne kan skifte klub: På blokken i MLS

Foto: Ritzau Scanpix


I 7 år, rendte Anders Christiansen rundt i Danmark og spillede fodbold på seniorniveau. Først var han i Lyngby, før han i 2012 skiftede til FC Nordsjælland.

Her gik det så godt, at han i 2015 skiftede til Italien, hvor Cheivo stod klar. Det blev dog ikke til mere end et år, før han vendte hjem til Skandinavien og Malmø FF. Sidenhen har han været et smut i KRC Genk, men spiller den dag i dag i Malmø. Her har han kontrakt frem til 2022, men flere gode præstationer, har nu gjort, at der er kommet interesse udefra.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Ifølge svenske medier, så skulle MLS-klubben New York City FC, være så interesseret, at de er rejst til Sverige for at forhandle. Da han for et års tid siden skiftede til Malmø, nævnte han, at der også var interesse fra Danmark, men at Malmø dengang føltes mere naturligt.

– Der var interesse både fra Danmark og andre klubber i Skandinavien, men jeg ved, hvad jeg får i Malmø, og det var et naturligt skridt for mig ikke at skulle starte forfra i en ny klub. Jeg kan godt se mig selv i Malmø i hele kontraktperioden, men både jeg og Malmø har ikke lagt skjul på, at jeg kan tage af sted igen, hvis en ny mulighed byder sig i en god klub, sagde Christiansen for et års tid siden om bold.dk.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Noget tyder på, at den mulighed er ved at komme nu, i form af New York City FC og USA. Den 29-årige dansker udtalte sig om et muligt klubskifte ved seneste landsholdssamling, og der udelukkede danskeren, som har været en stor profil i denne sæson for Malmø, ikke noget.

– Som sagt trives jeg her i Malmö, hvor jeg har en lang kontrakt, og det er Malmö, som har bolden. Resten må du snakke med min agent om, lyder det kort fra Christiansen over for bold.dk.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Anders Christiansen har spillet 99 kampe for Malmø FF. Her er det blevet til 19 mål, 21 assists samt 23 gule kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top