The perfect guide to the casino

Optakt: Danmark U21 – Østrig U21

Foto: Ritzau Scanpix


De danske drenge kæmpede forgæves mod Tyskland, da det endte med et 3-1 nederlag i første kamp. Derfor bliver det noget svært at gå videre, og derfor skal der en sejr på bordet, hvis de vil videre.

Her møder de Østrig, som i første kamp slog Serbien noget overraskende med 2-0. Østrigs hold, er dog langt fra dårligt, og betegnes i Østrig som lidt af en gylden generation. Det er første gang i historien, at de kvalificerede sig til U-21 EM, og nu håber de på at nå semifinalen, så de er kvalificeret til OL.

Få de bedste odds på de danske stjerner lige her ❗
Danmark må højst sandsynligt undvære Mads Valentin Pedersen, og det forventes at Joakim Mæhle erstatter ham på venstrebacken. Det ser dog noget værre ud for Østrig, da deres stjerne og målscorer til 1-0 Hannes Wolf, brækkede benet i kampen mod Serbien, og er derfor ikke med. Udover dette, er Sevilla-spilleren Maximilian Wöber også skadet og ikke med til slutrunden. Danmark er svage favoritter, og hvis du tror, at de danske drenge hiver en sejr hjem, så giver Bet365 odds 2,62 på dette.

Alle bør spille med på Danmarks kampe lige her

Noget af det, som fungerede lidt for Danmark i kampen mod Tyskland, var samarbejdet mellem Rasmus Nissen og Robert Skov. Skov var også målscoreren for Danmark, og hvis du tror, at dette sker igen, så giver Bet365 odds 3,10 på, at Skov scorer når som helst. De to hold mødtes for lidt over et år siden, og her vandt de danske drenge med 5-0.

Der er voldsomme odds at hente hele slutrunden igennem

Kampen spilles torsdag aften klokken 18:30.

Footy.dk vil følge op på slutrunden, og især følge det danske U-21 hold. Ovre hos oddsprofit.dk, vil de guide jer igennem, hvis man ønsker at se fodbold og samtidig tjene penge ved siden af.

OVERSIGT

Scroll to Top