The perfect guide to the casino

Live: Kæmpe drama med underkendt dansk mål og flot redning på straffespark – Danmark er foran 2-1

Foto: Ritzau Scanpix


Det danske U-21 landshold har netop bragt sig foran.

Det danske U21-landshold fik hurtigt rystet den forfærdelige start af anden halvleg af sig, og siden har kampen bølget frem og tilbage.

Danske Jacob Bruun Larsen fik ellers alle de danske fans op af stolene, da han scorede på en friløber, hvor at han fuldstændig udplacerede målmanden efter at have stukket af fra forsvaret. Desværre for det danske landshold, så var der dog offside, og det blev også hurtigt dømt af den bulgariske dommer.

Blot to minutter senere begik Victor Nelsson så straffespark, selvom at han ramte bolden først på en flyvende tacking i feltet. Heldigvis var Daniel Iversen i målet vågen, og han snuppede sparket, som var placeret helt nede ved den ene stolpe.

Kort efter blev Mathias Jensen og Andreas Skov Olsen indskiftet til fordel for netop Victor Nelsson og Robert Skov, og det var en fremragende beslutning af Niels Frederiksen.

Andreas Skov Olsen skulle nemlig blot bruge få minutter på banen inden, at han gjorde hvad han gør bedst. Han satte sin direkte modstander og sparkede bolden ind i feltet, hvor at den til sidst endte hos en fremadstormende Joakim Mæhle, som altså er blevet dobbelt målscorer.

Stillingen er 2-0 til Danmark efter 75 minutter.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top