The perfect guide to the casino

Officielt: Her er Benedikt Röckers nye klub

Foto: Ritzau Scanpix


Brøndby skilte sig af med flere spillere, med kontraktudløb til sommer. En af dem, var rutinerede Benedikt Röcker, som derfor skulle ud og finde sig en ny klub. Det har han nu fundet.

Benedikt Röcker blev hentet til Brøndby i 2016 fra tyske Greuther Fürth, og det er også Tyskland, at den 29-årige tysker vender tilbage til. Han har nemlig skrevet kontrakt med 2. Bundesliga-klubben SV Wehen Wiesbaden. De er netop rykket op til 2. Bundesligaen, og her skal Röcker gøre sit, for at holde klubben oppe.

Læs også: Medie: De Ligt præsenteres i ny klub i løbet af denne uge

Kontrakten med den tyske klub løber frem til 2021, og til klubbens hjemmeside, udtaler han, at han ønskede at komme tilbage til tysk fodbold, og derfor er glad for skiftet.

– Jeg ønskede at komme tilbage til tysk fodbold. Jeg har fulgt klubbens udvikling i lang tid, ogsÃ¥ fordi jeg kender Rüdiger Rehm som tidligere spiller og træner, og vi har aldrig mistet kontakten. I SVWW er alle overbeviste omkring, hvordan vi vil spille fodbold som et hold. Det var vigtigt for mig, og jeg har høje forventninger, siger Röcker til klubbens hjemmeside.

Læs også: Christian Eriksen misser drømmeskiftet

Benedikt Röcker nåede at spille 111 kampe for Brøndby IF. Her blev det til 6 mål, en enkelt assist, 16 gule kort samt et enkelt rødt kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top