The perfect guide to the casino

Officielt: Her er Rilwan Hassans nye klub

Foto: Ritzau Scanpix


Rilwan Hassan er efterhånden blevet lidt af en FC Midtjylland legende. Han har spillet i klubben i hele sin seniorkarriere, men fra næste sæson af, er det slut.

Rilwan Hassan bliver dog genforenet med en af sine tidligere trænere i FC Midtjylland, da han skifter til SønderjyskE, som på nuværende tidspunkt er trænet af Glen Riddersholm. SønderjyskE henter den rutinerede FC Midtjylland spiller på en fri transfer.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

28-årige Rilwan Hassan får en et-årig kontrakt i SønderjyskE med option på et år mere. Til klubbens egen hjemmeside, har Hassan udtalt følgende.

– Jeg er meget glad for at have skrevet kontrakt her i SønderjyskE. Jeg håber, at jeg kommer til at spille en masse kampe, og jeg vil gøre mit bedste og arbejde hårdt for at hjælpe holdet. Jeg ser meget frem til at spille for klubben, siger Hassan til klubbens hjemmeside.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Det har længe ligget i kortene, at Rilwan Hassan kunne være fortid i FC Midtjylland efter denne sæson. Han har spillet 20 kampe for FC Midtjyllands førstehold, og 8 kampe for reserveholdet. Her er det blevet til 4 mål og 1 assist. I hans tid i FC Midtjylland nåede han at vinde Superligaen to gange, og pokalturneringen en enkelt gang.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Rilwan Hassan har spillet 264 kampe for FC Midtjylland. Her er det blevet til 27 mål og 43 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top