Juventus og AS Roma jagter Maurizio Sarri: Her er prisen på Chelsea-manageren

Foto: Ritzau Scanpix


Selvom Maurizio Sarri ikke er elsket af alle i Chelsea, så er det langt fra samme meninger man har om italieneren i støvlelandet. Her skulle han være en populær herre, som flere håber at hente til sommer.

Det kom som lidt af et chok, da Juventus valgte at sige farvel til Massimiliano Allegri, der ellers havde haft massere af succes i Juventus. Det betyder også, at de skal på jagt efter en ny træner, og her kommer Maurizio Sarri ind i billedet. Ifølge Sky Sports News, skulle Sarri ikke udelukke et retur til Italien til sommer.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

På nuværende tidspunkt, er han dog stadig manager for Chelsea, og derfor skal Juventus og AS Roma finde ud af en aftale med Chelsea, hvis de virkelig vil have ham til sommer. Ifølge The Sun, vil Chelsea kræve en kompensation på 5 millioner pund eller omkring 42 millioner kroner, hvis de vil have Maurizio Sarri til sommer.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Selvom Sarri har måtte ligge øre til meget kritik, så førte han stadig Chelsea frem til en 3. plads, en liga cup finale og en Europa League finale, som endnu ikke er spillet endnu. Hvis Sarri forlader Chelsea, så er den tidligere Chelsea legende Frank Lampard, blevet nævnt som en mulig Chelsea træner. Lampard har i denne sæson stået i spidsen for Derby, som stadig kan nå at rykke op i Premier League.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Maurizio Sarri har stået i spidsen for Chelsea i 62 kampe. Her er det blevet til 39 sejre, 11 uafgjorte og 12 nederlag.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top