The perfect guide to the casino

Medie: Manchester United vil forstærke forsvaret – Er klar med 430 mio. kroner for disse to spillere

Foto: Ritzau Scanpix


Crystal Palace har spillet en fin sæson i år, og det har skabt opmærksomhed omkring en række af deres spillere. Især Wilfried Zaha forventes at blive solgt, men det er to andre spillere, som Manchester United nu bliver sat i forbindelse med. 

Det er de to backs Patrick van Aanholt og Aaron Wan-Bissaka, som begge sættes i forbindelse med et skifte til Manchester United til sommer. Manchester United siger farvel til Antonio Valenica, og niveauet fra Ashley Young er kun gået en vej. Det betyder altså, at der snart skal nye kræfter til forsvaret.

Få de BEDSTE odds på de største kampe lige her

Ifølge The Sun, skal prisen for de to Crystal Palace spillere være omkring 50 millioner pund eller omkring 430 millioner kroner. Aaron Wan-Bissaka er et varmt navn, og der kan forventes konkurrence fra en række klubber, hvis Manchester United har planer om at hente ham til sommer. Interesseren fra Patrick van Aanholt er forholdsvis ny, og overrasker mange, da Luke Shaw er begyndt at vise det niveau, som gjorde, at Manchester United hentede ham til klubben.

Du begår en stor fejl hvis at du ikke spiller med lige her ❗

Aaron Wan-Bissaka kom til Crystal Palace i januar 2018, og har sidenhen spillet 46 kampe for klubben. Den 21-årige englænder har endnu ikke fået debut på det engelske førstehold, men har tilgengæld optrådt for både u-21 og u-20 holdet. Patrick van Anholt har været i Crystal Palace i et år mere end Wan-Bissaka, og den 28-årige hollænder har kontraktudløb i 2021.

Udnyt de vilde odds inden at sæsonen slutter ?

Patrick van Anholt har udover Crystal Palace, også optrådt for Sunderland, Coventry City, Leicester City, Chelsea, Wigan og Newcastle i England.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top