The perfect guide to the casino

Optakt: F.C København – F.C Midtjylland

Torsdag aften spilles den vigtigste kamp i kampen om mesterskabsspillet herhjemme.

Det er nummer 1 mod nummer 2, det er sidste års vindere mod sidste årtis stærkeste hold, det er F.C København mod F.C Midtjylland. Klokken 18 brager de sammen i Telia Parken, og hos Mr. Green er de i gavehumør.

Udnyt MrGreens gavehumør og få et risikofritspil på kampen lige her

Her kan du risikofrit spille på en F.C København-sejr, hvilket vil sige, at hvis den bliver uafjort, eller ender med en sejr til F.C Midtjylland, så får du indskuddet tilbage. FCK har været utrolig stærke på hjemmebanen, hvor det er blevet til 12 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag i Superligaen. Det var endda i sæsonens første kamp, at FCK tabte på hjemmebane til AC Horsens, og har siden dette, vundet stort set alt.

Tror du at FC København vinder? SÅ KLIK HER

De kommer direkte fra en 1-2 sejr på udebane over Brøndby IF, og både Viktor Fischer og Robert Skov er tilbage. Endnu et plus for FCK, er at stærke Carlos Zeca er tilbage efter karantæne, og der er stort set frit valg på alle hylder, når Ståle Solbakken skal udtage sin startopstilling. Udover et nederlag i sidste sæson, så har FCK ikke tabt til FC Midtjylland på hjemmebane siden 2014, og det er istedet blevet til 7 sejre i de sidste 8 møder.

Derfor er Mr. Greens tilbud på at spille risikofrit på en FCK-sejr, et rigtig godt tilbud til kampen.

FC Midtjylland er også stærke, og har også mange spillere til rådighed. Dog har de spillet 2 uafgjorte i deres sidste 4 kampe, og de tabte også 2-1 sidste gang de var på besøg i Telia Parken. Det er FC Midtjylland som skal indhente FCK, og derfor kan FCK på nogle punkter, bedre bruge en uafgjort, da de derfor stadig selv kan afgøre mesterskabet. Det skal dog ikke misforstås, for Ståle Solbakken og hans tropper, vil med sikkerhed gå ud til kampen, med målet om at slå FC Midtjylland og gøre forspringet endnu større.

Det er påske, der er påskefrokoster, men endnu vigtigere er der topbrag i Telia Parken, og en kamp som du ikke kan misse.

OVERSIGT

Scroll to Top