The perfect guide to the casino

Tottenham-boss chokerer: Afslører han et Eriksen-skifte med denne utalelse?


Danske Christian Eriksen kan meget vel være væk til sommer, da Tottenham endnu ikke har haft held med, at forlænge hans nuværende kontrakt.

Danske Christian Eriksen har i mange år været en stor profil for Tottenham, og midtbanespillerens kontrakt med klubben udløber i sommeren 2020, og den er altså endnu ikke blevet forlænget.

Tottenham vil ellers rigtig gerne forlænge, og det forstår man da sagtens, eftersom at Eriksen dagligt sættes i forbindelse med en række europæiske storklubber.

Læs også: Manchester United har offentliggjort deres nye manager ved en fejl

Nu afslører Tottenhams manager Mauricio Pochettino så også, at han er usikker omkring en forlængelse, og at Tottenham allerede nu skal kigge på en fremtid uden Eriksen.

– Fodbold er dynamisk. Der sker forandringer hver dag, hver sæson. Det handler ikke kun om klubbens beslutning, men også om spillerens beslutning, siger Pochettino ifølge Sky Sports.

– Selvfølgelig er han en spiller, som klubben gerne vil beholde i fremtiden, men vi må holde fokus, og en spiller som ham er fokuseret og forsøger at levere stærke præstationer.

Læs også: Medie: Tyrkisk storklub byder 10 mio. kroner på tidligere Superliga-dansker

– Vi kommer til at træffe en beslutning senest til sommer og måske allerede i løbet af de næste par dage i januar.

– Jeg håber, at vi træffer den bedste beslutning for klubben, og at spilleren træffer den bedste beslutning for ham. Vi forhandler, og alt kan ske. Fodbold er dynamisk, og man skal være i stand til at komme videre.

Læs også: Alvaro Morata vil væk fra Chelsea – Her vil han hen

26-årige Christian Eriksen har gang i endnu en fremragende sæson for Tottenham, hvor at han i 22 kampe har scoret fire mål og leveret otte assist.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top