The perfect guide to the casino

Zlatan sviner flere eksperter og kommentatorer til: De burde holde deres kæft


Zlatan Ibrahimovic er ude og støtte Pogba, som næsten dagligt modtager kritik.

Paul Pogba bliver ofte kritiseret og især af tidligere fodboldspillere, som nu gør sig som ekspert eller kommentator på engelske TV. Han har dog støtte i form af Zlatan Ibrahimovic der er ude og decideret svine alle disse eksperter til. Den svenske angriber mener nemlig, at det mest af alt ligner en hetz mod Pogba, og det gider han ikke længere af høre på.

– Jeg synes, det hele er blevet en smule hysterisk. Man kan klandre Pogba for alt efterhånden. Hvis nogen kører overfor rødt, er det Pogbas fejl. Hvis dit dæk punkterer, er det Pogbas fejl. Hvis noget går galt, er det Pogbas fejl. Der er så mange folk, der snakker, og jeg tror ét eller andet sted bare, at de vil ønsker mere opmærksomhed, siger Zlatan Ibrahimovic i et interview med FourFourTwo.

Han er især træt af kritikken mod Paul Pogba, da han mener den bunder i kommentatorernes personlige holdninger og meninger om den franske spiller, og altså ikke fakta og statistik. Derfor er han ude med et stort opråb til dem allesammen.

– De skal slappe af. De burde kigge på sig selv, særligt ex-spillerne, og spørge sig selv: “Hvad gjorde jeg, da jeg spillede?”. For de var ikke meget bedre selv – jeg spillede mod dem. Nogle var gode, andre var ikke særligt gode, så undskyld min sprogbrug, men de burde alle sammen holde kæft og tage sig af deres eget i stedet. De får penge for at snakke, de får penge for at skabe opmærksomhed, men de bliver nødt til at tale ud fra fakta, siger Zlatan.

– Når det omhandler Pogba, føles det altid som personlig kiritik. De skal være forsigtige, for når det bliver personligt, er det ikke længere professionelt. Det er to forskellige ting, og når du bliver betalt for at arbejde, skal du være professionel, ikke personlig. Det lader du ligge i hjemmet, lyder opsangen fra Zlatan.

Vild byttehandel mellem Real Madrid og Chelsea under opsejling

Avis: Joshua Kimmich forlader Bayern München – Du gætter aldrig hvilken klub han skifter til

Er han lidt for kæk? Jonas Wind blev matchvinder mod Brøndby – Nu har han posted flabet billede på Instagram

Iskold Robert Skov jublede ned mod Sydsiden og fik kastet øl i hovedet: ‘Derfor gjorde jeg det’

Mest læste på footy.dk.

1. Engelsk stjernespiller spurtede 20 meter for at flæske Sergio Ramos
2. Officielt: Mestrene tilbyder Usain Bolt to-årig kontrakt
3. Så du det? Usmagelig aktion fra Sergio Ramos, mens bolden var langt væk
4. Smart klausul: Chelsea sidder med trumferne på hånden og kan snuppe Manchester Uniteds drømmespiller
5. Farvel, Sørloth: Crystal Palace vil hente kæmpestjerne med fortid i Manchester City

OVERSIGT

Scroll to Top