The perfect guide to the casino

Liverpools nye målmand har allerede kostet et mål: Jeg tager chancer men fremover skal jeg nok cleare den ud på tribunen


Alisson Becker vil fremover tage færre chancer i sit spil, da han altså har kostet et mål.

Liverpool og Jürgen Klopp besluttede sig denne sommer for at finde en ny målmand, da Loris Karius ikke kunne leve op til forventningerne og klare presset.

Ind af døren kom så Romas Alisson, og den brasilianske landsholdsmålmand har fået en god start i Liverpool, da han ikke har lukket mål ind i fire ud af seks kampe.

Han kostede dog et mål mod Leicester, hvor han prøvede at drible modstanderens angriber. Han har dog lært af sin fejl.

– Det er anderledes i England i forhold til andre lande. Jeg har lært, at jeg ikke kan vente på, at dommeren fløjter for frispark. Jeg vil tage færre chancer, og når der ikke er andre muligheder, vil jeg cleare bolden ud på tribunerne eller spille en lang bold fremad, sagde Liverpools nummer 13 ifølge liverpoolfc.com.

– Hemmeligheden er, at man skal lære af sine fejl. Jeg lavede uheldigvis en fejl mod Leicester. Jeg tager chancer, og jeg venter ofte med at spille bolden, men jeg vil stoppe med at tage disse chancer i Premier League på grund af den anderledes spillestil, fysik og dommerstil.

– Målmanden har altid været en vigtig del af spillet. Målmanden skal ikke kun besidde tekniske færdigheder. Han skal også vise lederskab gennem kommunikation. Det er egenskaber, som jeg selv synes, at jeg besidder.

– Jeg prøver altid at forbedre min teknik og min kommunikation. Jeg vil modtage bolden, når det er nødvendigt. Det er ved at blive et krav til målmænd i moderne fodbold.

Alisson forventes at starte inde i aftenens kamp mod Chelsea.

Læs også: Top 5: Her er de mest værdifulde spillere i Alka Superligaen

Læs også: Golden Boys fra 2003-2017: Her er de i dag

Læs også: Mystisk video af Pogba og Mourinho fra Manchester Uniteds træningsanlæg: ‘Hvad sker der her!?’

Mest læste på footy.dk.

1. Kasper Schmeichels kone stjal opmærksomheden til award-show
2. Køligt: Bonucci-søn skifter til Juventus’ største rivaler
3.VILDT: I 2015 slog han Messi og vandt ‘Puskas Prisen’ – I dag har han droppet fodbolden, og du gætter aldrig hvad han lever af nu
4. Hele Twitter griner: Dette skrev AGF’s Jens Stage på Facebook som 14-årig
5. Manchester United klar til gigantisk Pogba-salg: Her er prisen

OVERSIGT

Scroll to Top