The perfect guide to the casino

Neymar raser: ‘Det er direkte mangel på respekt. Jeg vil ikke finde mig i det’


Neymar var langt fra tilfreds efter Brasiliens kamp mod El Salvador natten til torsdag.

PSG-stjernen Neymar kom endnu engang i fokus, da Brasilien smadrede El Salvador 5-0, men på trods af et mål og flere gode aktioner, så kom han altså endnu engang i negativt søgelys, da han filmede sig til et gult kort.

Læs også: Atletico Madrid-chok: Diego Simeone bekræfter, at han skifter til storklub i fremtiden

Nu har Neymar dog imidlertidligt fået nok af at blive stemlet som en ‘snyder’, og han tog derfor bladet for munden efter kampen:

– Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre for at slippe ud af det her, men det kan ikke fortsætte. Jeg vil ikke finde mig i det! Denne behandling må høre op, sagde Neymar til Globo Esporte efter kampen og hentydede til, at han bestemt ikke var enig i dommer Jair Marrufos beslutning om at give en advarsel for film.

– Det er direkte mangel på respekt. Ikke kun over for mig, men også mine holdkammerater. Det er svært at spille med et gult kort. Gutten (Jair Marrufo, red.) kom her for at dømme et storhold som Brasilien, og så gør han sådan noget her. Det er ikke rigtigt. Hvis han ikke vil fløjte straffespark, så er det fint, men et gult kort var ikke på sin plads, siger Neymar til Globo Esporte.

Herunder kan du se en video af episoden:

Læs også: Viktor Fischer slagtes på Twitter – Se det iskolde tweet her

Mest læste på footy.dk.

1. CHOK! Premier League-spiller sigtet for voldtægt
2. WHAT!? Har Real Madrid spist søm? Nu vil de hente 28-årig mexicaner til klubben
3. CHOK: Real Madrid-stjerne kendt skyldig i svindel – han straffes med fire måneders fængsel og en bøde på 750.000 euro
4. Medie smider bombe: Glem alt om Zidane til Manchester United – nu vil denne storklub fyre deres træner og ansætte franskmanden
5. Efter FC København-exit: Nu spiller Youssef Toutouh i denne danske klub

OVERSIGT

Scroll to Top