The perfect guide to the casino

Belgiens landstræner afslører: Kompany stopper karrieren på dette tidspunkt


Vincent Kompany har til Belgiens landstræner afsløret, hvornår han stopper sin karriere.

Vincent Kompany kunne forleden fejre sit 10-års jubilæum i Manchester City, men den 32-årige anfører har længe været plaget af slemme skader, som uden tvivl har sat sine præg på kroppen.

Samtidig udløber hans kontrakt med Manchester City næste sommer, og der kan derfor spekuleres i et karrierestop i nærmeste fremtid. Nu har Roberto Martinez så løftet sløret for, hvordan Kompany selv vil slutte sin karriere.

– Han gav mig beskeden i lufthavnen i St. Petersburg efter bronzekampen mod England, fortæller Martinez til Het Laatse Nieuws og uddyber:

– Vi snakkede med hinanden, og Vinny sagde, at han havde et brændende ønske om at give alt til fodbolden i mindst tre år. Og hvorfor ikke? Manchester City er sandsynligvis den klub i verden, der investerer mest i centrale forsvarsspillere, og alligevel spiller han stadig.

Kompany har gennem det meste af sin karriere været plaget af slemme skader, og ifølge Martinez har han kunne klare det grundet sin mentalitet.

– Kompany har fundet en måde at overkomme sin krop på i hele sit liv. Den skade, han fik den 1. juni i venskabskampen mod Portugal, ville have holdt 99 procent af alle fodboldspillere ude af VM. Han havde faktisk brug for et mirakel.

– Vi spørger altid os selv, om en spiller er dygtig nok rent teknisk. Om han kan læse spillet og arbejde hårdt hele tiden, men vi undervurderer den mentale styrke hos en fodboldspiller. Vinny kommer fra en generation, der ser fodbold som overlevelse – en måde at finde ud af livet på.

Kompanys kontrakt med Manchester City udløber i sommeren 2019.

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

Læs også: Det bliver ikke grovere! Brøndby-fans sviner deres egen spiller til

Læs også: Ronaldo er iskold: Her giver han kæmpe sviner til sine nye holdkammerater i Juventus

OVERSIGT

Scroll to Top