The perfect guide to the casino

Real Madrid kræver 5,5 milliarder kroner for Luka Modric – Inter fremsender komisk bud på kroaten

 


 

Real Madrids præsident, Florentino Perez, har udtalt, at han vil have 5,5 milliarder kroner for Luka Modric, men det holder ikke Inter tilbage. Den italienske klub har netop afgivet et bud på kroaten.


Inter meldes interesserede i Luka Modric, og italienernes træner, Luciano Spalletti, var i weekenden ude at bekræfte interesse i kroaten.

– Jeg fortsætter med at drømme sammen med fansene og klubben, der er har vist, at de arbejder målrettet med tingene. En spiller med hans evner vil åbenlyst kunne hjælpe os, og der er stadig nogle dage tilbage af vinduet.

Læs også: Lokalmedie: Pierre-Emile Højbjerg på vej mod vildt skifte

Det fik Florentino Perez til at afvise, at hans midtbanestjerne var på vej væk, og han smækkede samtidig et prisskilt på 5,5 milliarder kroner på ham. Et beløb, der svarer til hans frikøbsklausul.

Læs også: Engelsk avis med transferbombe: Tidligere Superliga-stjerne på vej til Tottenham for 261 millioner kroner

Trods den tårnhøje pris har Inter Milan ikke givet op, og ifølge AS har de fremsendt et bud på 112,5 millioner kroner for at leje ham i en sæson, mens de vil have indskrevet en købsklausul på yderligere 187,5 millioner kroner.

Læs også: Nicklas Bendtner er færdig i Rosenborg

Dermed ender en samlet købspris på 300 millioner kroner. En kende mindre end, hvad Real Madrid vil have for 32-årige Luka Modric.

OVERSIGT

Scroll to Top