The perfect guide to the casino

Tysk træner afslører: Real Madrid ringede men jeg afviste dem

 


 

Kort efter at Zinedine Zidane meddelte sit stop i Real Madrid gik rygterne løs. Hvem skulle overtage for franskmanden der netop havde vundet Champions League for trejde år i træk? Alverdens store trænernavne blev nævnt, og som bekendt blev det Julen Lopetegui der fik jobbet.

Nu afslører verdens måske største trænertalent, Julian Nagelsmann, at Real Madrid kontaktede ham, men at han afviste dem for at blive i Hoffenheim.

– Madrid ringede til mig. Hvem ville lægge på? Universets fodboldklub eksisterer ikke, så der er ingen større klub end Real Madrid. Men jeg er 31 år, og jeg vil få en ny mulighed. Jeg ville ikke flytte til et andet land, fortæller den tyske træner til 11Freunde og fortsætter:


– Hvis min trænerkarriere fortsætter fornuftigt, får man en ny chance for at komme til en klub i den kategori. Af familiære årsager passede det heller ikke så godt at flytte til udlandet

– Det største problem i vores samfund er, at det gælder om at have mest muligt. Det handler om at have mere end din nabo. At have den største bil, den største bankkonto, det største hus. Der vil jeg ikke være, siger han.

Julian Nagelsmann er træner for Hoffenheim, men efter sæsonen skal han være cheftræner i RB Leipzig, hvilket kom på plads i sidste måned.

OVERSIGT

Scroll to Top