The perfect guide to the casino

Medie: FC Midtjylland var tæt på VM-spiller men blev afvist til fordel for denne klub

 


 

FC Midtjylland har angiveligt forsøgt at bruge de ekstra millioner de fik fra salget af Drexler, men de er denne gang blevet afvist.

Ifølge det koreanske medie, SPOTV News, har FC Midtjylland forsøgt sig med et bud på den sydkoreanske landsholdsspiller, Lee-Jae Sung, men den offensive midtbanespiller, der var med til VM for Sydkorea, har valgt at afvise den danske mesterklub, da han ikke ønsker et skifte til Danmark.

Ifølge selvsamme medie skifter han i stedet til Holstein Kiel, hvor den 25-årige landsholdsspiller skal afløse ingen ringere end Dominick Drexler der netop skiftede til FC Midtjylland tidligere på sommeren for så, at blive solgt videre igen.


Lee-Jae Sung spiller til daglig hos Jeonbuk Huyndai Motors, og sportsdirektøren i klubben bekræfter, at den sydkoreanske landsholdsspiller er på vej væk.

– Jeg kan ikke oplyse, hvilken klub Lee skifter til, for vi er stadig i gang med at forhandle. Vi mangler at få nogle detaljer på plads som transfersum og løn. Men jeg tror ikke, at der vil opstå store udfordringer, fortæller Baek Seung-kwon til Yonhap News.

Lee-Jae Sung var udover FC Midtjylland også rygtet til Hamburger SV og Fulham, men det bliver angiveligt Holstein Kiel der henter ham for omkring 11 millioner kroner.

OVERSIGT

Scroll to Top