The perfect guide to the casino

Alisson Becker er verdens dyreste målmand nogesinde: Vi havde intet med prisen at gøre udtaler Klopp

 


 

Sent torsdag aften blev det officielt, at Brasiliens landsholdsmålmand Alisson Becker, skifter Roma ud med Liverpool i en rekordhandel.

Liverpool har fået en vane med, at sprænge banken og smadre den ene transferrekord efter den anden disse år. Først gjorde de Virgil Van Dijk til verdens dyreste forsvarsspiller, og nu har de gjort Alisson Becker til verdens dyreste målmand. Prisen lyder på £65 millioner, men ifølge Jürgen Klopp var der ingen betænkningstid.

– I løbet af de sidste par uger dukkede muligheden for at hente én af verdens bedste målmænd op, og så tænker man ærlig talt ikke længe over det. Man tager en hurtig snak med ejerne af Liverpool, og da de også var spændte, gjorde vi det, fortæller Klopp ifølge Telegraph om signingen af Alisson.


– Det var noget, vi måtte gøre. Alisson havde intet med prisen at gøre, vi havde intet med prisen at gøre, det er bare markedet. Sådan er det, og vi gider ikke tænke for meget over det.

Efter en del år med yderst tvivlsomme målmandspræstationer har Klopp nu indset, at kvalitet koster penge, og vigtigheden af en verdensklasse målmand er enorm.

– Det viser værdien af målmænd nu om dage, og vi er virkelig glade for at have ham her, siger Klopp.

OVERSIGT

Scroll to Top