The perfect guide to the casino

Breaking: FC Midtjylland afviser kæmpe bud på deres stjerne

 


 

Bubacarr Sanneh har blot spillet 12 kampe for FC Midtjylland, og nu kan de tjene kassen på den stærke forsvarsspiller.

Bubacarr Sanneh ankom fra AC Horsens i vinters, og efter 12 ligakampe kunne han kalde sig selv for dansk mester, da FC Midtjylland overhalede Brøndby indenom, og endte med guldet om halsen.

FC Midtjylland kan dog ende med, at sige farvel til Sanneh allerede denne sommer, da de ifølge B.T. har modtaget tre enorme bud fra den belgiske storklub Anderlecht.


FC Midtjylland skulle således have modtaget tre bud på henholdsvis 26 millioner kroner, 30 millioner kroner og senest hele 37 millioner kroner. De har dog afvist alle tre bud på forsvarsstjernen.

FC Midtjyllands sportchef, Svend Graversen, siger at de modtager mange bud, men vil ikke indrømme noget konkret.

– Der er mange bud på vores spillere, men den der vil jeg ikke kommentere på, siger Svend Graversen, sportschef i FC Mitdjylland til B.T.

Også Bubacarr Sannehs agent, Allan Bak Jensen, indrømmer at der er stor interesse for spilleren.

-Det er klart, at der er en masse interesse for en spiller som ham, men lige nu fokuserer han på FC Midtjylland og Champions League, men man ved aldrig, hvad der sker i fodbold, lyder det fra agenten.

FC Midtjylland hentede Sanneh i vinters for en uhyre billig pris. De fik ham nemlig for 1,5 millioner kroner, da han kun havde 6 måneder tilbage af sin kontrakt. Ifølge B.T. er Anderlecht klar til, at lægge omkring 50 millioner på bordet.

OVERSIGT

Scroll to Top