The perfect guide to the casino

Komisk: 18-årige dansk Premier League spiller spurgte stjernen om lov før han lavede en assist

Den 18-årige dansker Lasse Sørensen fik sin Premier League debut i søndagens sejr over Swansea.

Få de bedste spilforslag på Europa League finalen lige her

Lasse Sørensen startede inde for Stoke, da de var taget til Wales for at spille sæsonens sidste kamp i Premier League. Den blot 18-årige dansker spillede 76 minutter, og tog da også frisparket der førte til det vindende mål.

Få de bedste odds på Europa League finalen lige her

– Det var en kæmpe oplevelse. Helt fantastisk og faktisk meget svær at beskrive. Jeg har arbejdet hårdt i lang tid på at få debut i Premier League, og nu lykkedes det. Det vil jeg aldrig nogensinde glemme, og jeg nød hvert minut inde på banen, siger Lasse Sørensen til tipsbladet.dk

– Det gik fint. Jeg lavede lidt fejlafleveringer i starten, og det kan godt være, det skyldtes lidt nervøsitet. Jeg skulle i hvert fald lige vænne mig til tingene og ikke mindst tempoet, men derefter var det en kamp som alle andre, og jeg er tilfreds med min præstation. Jeg fik vist nogle af de ting, jeg mener, at jeg kan.

Bliv klar til Europa League finalen lige her

I slutningen af første halvleg fik Stoke et frispark, og her måtte Lasse Sørensen altså spørge holdets stjerne om lov til at sparke.

– Det var på forhånd aftalt, at jeg skulle tage dødbolde, og jeg havde også en følelse af, at jeg ramte frisparket meget godt, og så var det selvfølgelig fantastisk at se Crouch score inde i feltet. Hvis nogen havde sagt til mig på forhånd, at jeg ville lave en assist i min Premier League-debut, så havde jeg helt sikkert købt den.

– Jeg spurgte lige Shaqiri, om det var okay, at jeg sparkede. Jeg havde forstået det sådan, at jeg skulle tage dødbolde, men jeg ved også, at jeg ikke ligefrem er øverst i hierarkiet, så hvis Shaqiri havde insisteret på at sparke, var han nok kommet til det. Men jeg er glad for, at han lod mig gøre det, fortæller Lasse Sørensen.

OVERSIGT

Scroll to Top