The perfect guide to the casino

OB-træner efter forløsende sejr: Vi kan spille fantastisk godt

OB overvandt gæsterne fra SønderjyskE i 2-1-sejren på mål af Nicklas Helenius og Anders K. Jacobsen.

Kent Nielsens tropper spillede en fremragende 1. halvleg, men dalede i niveau i 2. halvleg, hvor det blev mere fysisk, men sikrede alligevel en vigtig 2-1-sejr over SønderjyskE.
– Der var mange ting, som vi var glade for i 1. halvleg, men vi synes også, at vi kom i mange gunstige situationer, som vi ikke fik nok ud af. Så ved vi også godt, at pauser kan ændre ting, men jeg synes faktisk i starten af 2. halvleg, der får vi nogle chancer, som vi skal have mere ud af, hvor vi kunne have lukket og slukket kampen og så sker der det, som SønderjyskE kan, at jeg synes det var et hårdt dømt straffe, men fred være med det, men så bliver tingene lidt nervøse.

OB spillede flot fodbold i 1. halvleg, men blev tvunget til at fighte sejren hjem i 2. halvleg.
– Jeg sagde til spillerne, at vi fik set flere sider af et OB-hold, vi kan spille fantastisk godt, slide os selv mod nogle, som kilomæssigt er fysisk stærkere end os og der er vi faktisk også i stand til at stå imod og holde dem væk, så vi kommer til at kæmpe os til det i slutfasen, hvor tingene bliver meget nervøse.

OB har haft en skidt formkurve med flere nederlag op til de afgørende kampe om top 6 og derfor var Kent Nielsen også glad for at holdet kom tilbage på sporet med en sejr.
– Der er ingen tvivl om, at det var en hård uge efter Randers-kampen, hvor vi også forpassede muligheden for at komme i top 6, som er noget vi har jagtet og har været med omkring i de første 26 kampe fra start til slut, men jeg synes vi nu har fået en fin start på kvalifikationspillet.

OB har efter sejren over SønderjyskE 11 point ned til AGF.

OVERSIGT

Scroll to Top