Lössl, Zanka og Huddersfield vandt – og sådan gik de andre Premier League-kampe

Der har været gang i Premier League i dag. Heriblandt har flere danskere været i aktion.

Overraskelsen fra Huddersfield skulle i dag forsøge at cruise videre på den gode stime holdet er inde i. Det gjorde de fornemt, da holdet hjemme slog West Bromwich med 1-0.

Kantspilleren van La Parra scorede kampens enlige mål kort før pausen. Huddersfield fik dog en mand smidt ud, men Lössl, Zanka og co. holdt altså stand og vinder 1-0. Med sejren er Huddersfield oppe på en 10. plads i Premier League.

I ligaens andre kampe blev det til smalle udesejre, da Brighton, Burnley og Bournemouth alle tog 1-0 sejre.

Bournemouth besejrede Newcastle på et sent mål af Steve Cook.

Burnley vandt ude over Southampton på mål af Sam Vokes ti minutter før tid.

Og sidst vandt Brighton altså også 1-0 på et mål af Glenn Murray i første halvleg.

I aften spilles den sene kamp som står mellem Liverpool og West Ham. West Ham har hjemmebanefordelen her.