Vildt drama: Chelsea og Roma deler i 3-3-gyser

Chelsea og Roma delte pointene mellem sig her til aften. 3-3 endte det i en dramatisk affære på Stamford Bridge.

Chelsea med danske Andreas Christensen i startopstillingen bød onsdag aften AS Roma op til dans i Champions League, og det blev en medrivende affære.

Det lignede dog tre Chelsea-point, da de efter 37. minutter var foran med 2-0 takket være scoringer fra David Luiz og Eden Hazard.

Alexandar Kolarov reducerede dog før pausen, mens Eden Dzeko tyve minutter inde i anden halvleg scorede på en helflugter til 2-2.

Selvsamme Edin Dzeko scorede også kort efter, og så var romerne foran med 3-2. Eden Hazard udlignede dog på hovedet med et kvarter igen.

I gruppens anden kamp delte Qarabag og Atletico Madrid. Den kamp blev afviklet kl. 18.00 dansk tid.