The perfect guide to the casino

OB-træner: Jeg synes, vi spiller lidt frækt

Kent Nielsens tropper kæmpede bragt og sikrede et point med kun 10 mand, hvilket Kent Nielsen til dels var tilfreds med.

Brøndby og OB spillede 1-1 efter at OB kom tidligt foran, men straks fik en mand udvist og dermed var under pres resten af kampen. Det var Kent Nielsen ganske afklaret med, da footy.dk mødte ham efter kampen.

– Vi startede super og de første 10 min. indikerede, at det her bliver en af de store fodboldaftener i Odense og det var en topkamp værdigt. Der var drøn på, så derfor blev det en lidt anden gameplan efter udvisningen. Jeg synes, at vi i 1. halvleg spiller lidt frækt, fordi vi holder fast i de to angribere og spiller kun med en 3-mands-midtbane. Jeg synes et eller andet sted, at vi får håndteret det godt, men hold da op, hvor de løb derinde, for jeg synes, at de afslutninger, som Brøndby kom med, de var lidt fra distancen, som man selvfølgelig godt kan sparke ind, men det var ikke de der store chancer.

Læs også: Komisk: Ingen forstår Zlatans FIFA-rating

Kent Nielsen var ikke helt tilfreds med måden OB kom ud til 2. halvleg.

– Jeg er ærgerlig over starten på 2. halvleg, hvor vi går over til 4-4-1, men der havde vi svært ved at holde presset på dem i starten af 2. halvleg. Vi kan ikke sige noget til, at de får scoret, men vi har lov at ærgre os. Jeg synes, at vi gravede dybt og jeg havde dyb respekt for, også efter de får scoret, gør vi det stadig meget svært for Brøndby at få scoret. Der er to hold man helst ikke gider være i undertal imod, og det er Nordsjælland og Brøndby, som er så boldsikre, at det er ekstra svært – så stor ros til spillerne.

Læs også: Saido Mane viser Edersons forslåede ansigt frem: ‘Undskyld!’

Til sidst var der også plads til ros til målmanden, Sten Grytebust.

– Vi har tæt på landets bedste målmand og det fik han vist igen i dag. Da det var påkrævet lavede han også sine redninger, sluttede Kent Nielsen.

Læs også: Pusic: Alle vil spille for FCK

OVERSIGT

Scroll to Top