The perfect guide to the casino

Medie: Her er de vilde grunde til, at Balotelli er frosset ude i Liverpool

Det skulle ikke være på grund af hans præstationer på banen, at den kontroversielle italiener er frosset ude i Liverpool.

Mario Balotelli er i den grad ude i kulden i Liverpool, og det er der et par væsentlige grunde til, som ikke har noget med præstationerne på banen at gøre. Daily Mail skriver nemlig, at specielt to episoder har ramt så dybt i manager Brendan Rodgers, at Balotelli ikke skal regne med, at han har nogen fremtid hos Merseyside-klubben.

Første episode var til træning, hvor Rodgers’ højre hånd Colin Pascoe var ved at forklare truppen noget. Her afbrød Balotelli ham for at råbe af Jon Flanagan, der haltede rundt flere meter væk fra italieneren.

Den anden episode var også til træning, hvor Balotelli var kommet på et hold, der bestod af udskiftere og reserver. Her vendte han pludselig rundt på midten og knaldede den fremragende i mål – problemet var bare, at det var i hans eget mål bag en sagesløs Brad Jones. Mens de andre spillere stod måbende tilbage, gik Balotelli grinende videre.

Mest læste på Footy.dk

1. Afsløring: Chelsea-stjerne anklaget for affære med denne lækre model
2. Vildt: Tidligere Superliga-topscorer gjorde comeback for serieklub
3. Medie: Mourinho straffer nu Chelseas kvindelige fysioterapeut efter Swansea-kamp
4. Medie: Overraskende klub har lavet et uofficielt bud på Zlatan
5. Avis: FCK har allerede den næste Amartey klar

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top