The perfect guide to the casino

WHAAAT: ‘Paradise’ og ‘Ex on the Beach’-babe forlovet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Det så du ikke på tv: Hygger nyt ‘Paradise’-par under lagnerne? Se det afslørende klip her


Der er stor kærlighed at spore for den tidligere ‘Paradise Hotel’ og ‘Ex on the Beach’-deltager, Pernille Nygaard.

I foråret 2017 åbnede Pernille Nygaard op for kærlighedslivet og afslørede, at hun var blevet forlovet med kæresten Mikkel, som hun havde mødt gennem jurastudiet, og været kærester med siden januar 2017. To år senere, i juli 2019, havde forholdet taget noget af en drejning da Pernille afslørede, at brylluppet var blevet aflyst, og Pernille deltog i stedet i ‘Ex on the Beach’.

Læs også: Hjerteskærende: Fie Laursen og Daniel er gået fra hinanden – Her er årsagen

Efter ‘Ex on the Beach’ var optaget og Pernille derfor vendte hjem til Danmark, afslørede Pernille, at hun ikke var single i september 2019. Her ville hun ikke afsløre, hvem den nye kæreste var, men nu viser et billede fra Pernilles mor, at det netop er selvsamme Mikkel, der er tale om.

Pernilles mor har på sin Facebook slået et billede op af Pernille og Mikkel med teksten ‘Med svigersøn og Pernille på Bones’, og netop på Facebook står parret igen registreret som forlovet. Pernille har tidligere fortalt, at hun ikke har planer om at fortælle meget om forholdet til Mikkel, da han ikke ønsker at være en del af rampelyset, men alle pile peger nu på, at det søde par har fundet melodien igen.

Læs også: KÆMPE brøler? Afslører ‘Paradiso’ lige, at Casper tjekker ind igen? Se det afslørende billede her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top