The perfect guide to the casino

Anna og Jonas sender sjov stikpille til Casper: Sammenligner ham med en kartoffel pose

Foto: NENT Group

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


‘Paradise Hotel’ er ikke kun lig med taktik, taktik og atter taktik.

Fest og kærlighed er også en stor del af realityprogrammet, og sådan er det så sandelig også i år. Her har flere par allerede været sammen på kryds og tværs, men et af de ‘Paradise’-par, der har holdt sig til hinanden, er Casper og Anna. Problemet er bare, at deres forhold er noget helt andet i Danmark.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

På hotellet er de to ‘Paradisoer’ blevet forelsket i hinanden, hvilket blandt andet viste sig da Anna troede hun skulle forlade hotellet, og da Casper forlod hotellet i dagens afsnit. I Danmark danner Anna dog par med den anden ‘Paradiso’ Oliver, imens Casper danner par med Emilie, der først tjekker ind i morgen.

Hjemme i Danmark har både Anna og Casper stukket til hinanden, og ikke ligefrem talt pænt om hinanden, og det er nu tilfældet igen. I dagens program danner Anna par med Jonas Ptak, og selvom hun ikke var specielt tilfreds med dette, fortæller hun nu på sin Instagram, at Anna og Jonas havde en god lang snak, som ikke blev inkluderet i programmet. Her bliver der blandt andet stukket til Casper.

– SÅ FIK JEG ÆREN AF DENNE SÆRLING SOM PARTNER ?? – dette ses ikke på tv, men @bisyofficial og jeg havde en meget lang og dyb samtale i sengen efter parceramonien, jeg citerer:
Jonas: “Anna….. du er faktisk slet ikke forelsket i Casper. Se det sådan her… herinde har vi et meget lille udvalg af kartoffel poser, og af ren instinkt, søger vi hen imod det man tror er en god kartoffel pose. Havde vi været hjemme i DK, havde du aldrig synes om den kartoffel pose, som du synes om hernede. Forstår du?”
Mig: “Hmmm…”
Jonas: “Det vil du allerede opdage imorgen. Godnat” ❤️ .
STAY TUNED MOTHERFUCKERS ?

Fortæller Anna på sin Instagram.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Den historie har Oliver været hurtig til at svare på med lidt af et komisk svar.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top