The perfect guide to the casino

Jeppe sagde, at distancen ødelagde forholdet med Sidsel: Nu afslører Sidsel den rigtige årsag til, at de ikke er kærester

Foto: Discovery

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Da ‘Ex on the Beach’ for nyligt sluttede, var det med en flirt kørende mellem Jeppe og Sidsel.

Efterfølgende har Jeppe dog fortalt, at flirten mellem ham og Sidsel døde, grundet den store distance mellem dem, da Sidsel på nuværende tidspunkt er i Kina for at studere. Det er dog ikke samme mening som Sidsel har..

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Hun har nemlig afsløret overfor realityportalen.dk, at forholdet mellem Jeppe og Sidsel sluttede, fordi Jeppe havde sex med Jill fra ‘Ex on the Beach’ kort tid efter han var kommet hjem.

– Det sluttede, fordi ham og Jill kneppede to dage efter, Jeppe og jeg kom hjem fra Ex. Men ingen af dem siger noget, og jeg finder først ud af det to uger senere, da jeg er i Kolding for at besøge Jeppe. Vi var jo kommet hjem til Danmark og havde planlagt at ses to uger efter. Vi havde ikke aftalt, at vi officielt havde noget sammen, men jeg følte lidt, at vi stadig var sammen. Og vi skrev sammen hver dag, som om vi var sammen. Jeg tager så til Kolding og glæder mig helt vildt til at se Jeppe igen, kommer hjem til ham, og fyren har intet forberedt, ikke en gang ryddet op på sit værelse altså. Ved et tilfælde spørger jeg ham så, om han har været sammen med andre, for det har jeg ikke. Han siger bare ja, så spørger jeg, om det er Jill? Og og så siger han også bare ja.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Jeppe har også udtalt sig om den situation, og han mener, at Sidsel sov sammen med Casper samme aften som han og Jill sov sammen, og derfor er Sidsel ikke bedre end hun gør sig selv.

– Jeg sov med Jill samme aften, som Sidsel sov med Casper fra denne sæson. Så ja, det var også en af grundene til, at vi ikke er sammen, fortæller Jeppe.

Men også dette er Sidsel ikke enig i.

– Jeg sov med Casper om fredagen (dagen efter Jill og Jeppe skulle have været sammen, red.), og vi kyssede kun. Og vi havde det begge så dårligt dagen efter, at vi skrev det til Jeppe. Så der havde han rigelig mulighed for at fortælle, hvad han have lavet, men det gjorde han ikke, fastslår Sidsel.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top