The perfect guide to the casino

What?! Skal Anna Due være med i ‘Hvem vil være millionær’?

Foto: Ritzau Scanpix



Anna Due I ‘Hvem vil være millionær’? Det kan faktisk blive en realitet.

Anne Due blev kendt efter sin deltagelse i Paradise hotel for nogle år tilbage, og ifølge hende selv får hun utallige tilbud om at deltage i nye tv-programmer.

Hun finder dem ganske få af dem interesseret, men der er altså ét specielt program, som hun rigtig gerne vil være en del af. Hun har faktisk også sendt dem en ansøgning.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Jeg har meldt mig til ‘Hvem vil være millionær’, det gjorde jeg helt tilbage i juni, men tror I, jeg har fået svar? NEJ… Er ret sikker på, at de ikke gider at have en tidligere realitydeltager med, så det er faktisk ret nederen, for hvem vil ikke gerne vinde en million?, spørger Anna Due på sin blog.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Jeg meldte mig, faktisk lidt i sjov, for jeg ved NADA. Jeg er dårlig til paratviden, som jeg faktisk altid har troet hed piratviden. Min mor fik heldigvis rettet mig, inden jeg sendte ansøgningen, haha. Chancen for, at jeg ville vinde en million ville være lige med nul, men hvis jeg nu bare kunne vinde 5000, så fint med mig. Well well, det blev ikke ‘Hvem ville være millionær’, øv bøv – det kunne sgu have været meget grineren sikkert også for jer, for så kunne I sidde og krumme tæer.

Selvom at Anna Due formentlig ikke kommer til, at være med i ‘Hvem ville være millionær’, så var hun for ikke så lang tid siden med i Go’ aften live, som altså også bliver vist på TV2.

Du kan læse Anna Dues blog lige her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top