The perfect guide to the casino

CHOK! Nadja Hansen fik psykologhjælp efter “Paradise Hotel” – Her er den vilde årsag

Foto: Ritzau Scanpix


Deltagelsen i “Paradise Hotel” tog hårdt på den populære reality-babe.

Nadja Hansen var en af de helt store personligheder i sidste års udgave af reality-programmet “Paradise Hotel”, men opholdet på det luksuriøse hotel i Mexico var langt fra lutter og lagkage for den charmerende blondine.

Vil du gerne vinde penge denne her weekend?

Det fortalte hun her til morgen, da hun gæstede “Go’ Morgen Danmark”.

– Efter var det meget turbulent og kaotisk, for jeg kunne ikke rigtigt finde min plads i den verden. Jeg syntes, at det var overvældende og ubehageligt, så det var en meget trist tid, hvor jeg var ked af det, fortæller Nadja og fortsætter:

– Jeg havde det meget svært på hotellet, og jeg tror ikke, at jeg nåede at fordøje det, inden folk havde en holdning til mig.

– Jeg tror, det var, fordi jeg ikke fik nogen at snakke med. Der er jo de her kontrakter, hvor man ikke må sige ting, så du har de her ting inde i dig, og du kan ikke sige det til nogen, siger hun og fortsætter:

– Når man har det svært oppe i sit eget hoved og ikke kan kontrollere sine egne tanker og har det rigtigt dårligt, så er det svært at tage mod til at bede om at få hjælp. Jeg tror, at jeg gik for længe alene med det.

Nadja endte også med at droppe ud drømmestudiet, hvor hun var ved at læse til lærer, som følge af den svære tid, der til sidst resulterede i, at hun fik tildelt en psykolog.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top