Reality-chok: Mikkel og Amanda er ikke længere kærester – Vildt utroskab skyld i det IGEN

Foto: Discovery


Mikkel og Amanda er ikke længere kærester, skriver førstnævnte på sin Instagram-profil.

Realitydramaet fortsætter.

Mikkel og Amanda fandt sammen i ‘Ex on the Beach’, men gik senere fra hinanden, fordi Mikkel havde været Amanda utro tre gange.

Til sidst valgte Amanda dog at tilgive Mikkel, og de blev atter kærester og endda gift i Sunny Beach.

De to realitypersonligheder er dog atter gået fra hinanden, og denne gang er det Amanda, der har trådt i spinatten og været sammen med en anden. Det skriver Mikkel på sin Instagram.

– Amanda og jeg har slået op, det er grundet at Amanda har været mig utro, og har løjet om det i en måned. Fik beskeder fra følger for en måned siden omkring hun havde været mig utro, men hun benægtede og jeg valgte at stole på hende, men jeg kunne mærke der var noget galt, så igennem den sidste måned har jeg spurgt ind til det så mange gange, men alt er blevet benægtet, indleder han og fortsætter.

Læs også: Veninde afslører hende: Nadja Hansen har fået kæreste, som er med i ‘Paradise Hotel’

– Da vi efterfølgende kommer hjem fra sunny, begynder personerne at sende skærmbilleder af samtalen mellem dem og den utro sjakal. Amanda benægter stadig alt, og laver hemmelige aftaler med den utro sjakal om at lyver mere. I 5 dage er jeg snot forvirret over hvad er sand og hvad er ikke? Jeg vælger dog stadig at stole på Amanda, og skriver undskyld for at jeg ikke stolede på hende, indtil sjakalen så dagen efter vælger at fortælle mig sandheden. Hvor efter Amanda endelig selv indrømmer det.

Læs også: Fie modtager kærlige beskeder efter kaotisk tid

– Jeg kunne sagtens have tilgivet utroskab, hvis hun havde været ærlig da jeg konfrontere hende første gang, som jeg var ærlig over for hende da hun konfronterende mig. Vi må se hvad fremtiden bringer.
Peace out.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top