The perfect guide to the casino

Fredag går det løs: Tysk og engelsk bold giver dig råd til en dejlig weekend

Odds forslag: Vi har fundet fredagens double i en Bundesliga-kamp og en kamp fra den næstbedste engelske række, The Championship.

Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach – mindre end 3 mål (Asian handicap)

– Bundesliga-sæsonen går i gang igen efter fire ugers pause med en kamp mellem to af de bedste hold.

– De Kongeblå fra Schalke 04 har kun tabt en ud af de seneste ni kampe i Bundesligaen, og de har også kun tabt en ud af ni hjemmekampe ialt.

– På den anden side set har de spillet fire af deres seneste seks hjemmekampe uafgjort, og deres fans har set mindre end 2,5 mål i tre af deres seneste seks kampe.

– Den omvendte kamp sluttede 0-0.

– Borussia Mönchengladbach førte ligaen i et par måneder i efteråret. Men deres afslutning på 2019 var ikke helt så imponerende. Her lykkedes det kun at vinde en ud af fire kampe, og derfor røg holdet ned på andenpladsen i Bundesligaen og ud af Europa League.

– Die Fohlenelf har haft mindre end 2,5 mål i tre ud af deres seneste fem udekampe i Bundesligaen.

– Selvom holdet ligger nummer to, er der faktisk kun fire hold, der har scoret færre mål på udebane end Gladbach, og det er ikke ligefrem en opmuntrende statistik, når man skal til Veltins Arena i Gelsenkirchen, der er en af de sværeste baner at få noget med hjem fra.

BEMÆRK: Dette spil vinder kun, hvis der er færre end tre mål. Du får pengene tilbage, hvis kampen ender 3-0 eller 2-1 til en af siderne.

Sådan ligger de

Schalke 04 nummer 5 ((V8 U6 T3)
Borussia Mönchengladbach nummer 2 (V11 U2 T4)

Sidste sæson

Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach 0-2

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1.65

Fulham – Middlesbrough – Begge hold scorer JA

– Et interessant møde i betragtning af at Fulham jagter oprykning, mens Middlesbrough er rækkens mest formstærke hold. De har kun tabt en ud af de sidste otte kampe i Championship.

– I de seneste fem kampe har udeholdet taget 13 point, og de tvang Tottenham ud i omkamp i FA Cup’en, så hjemmeholdet kan ikke tage alt for let på denne opgave.

– Fulham havde en svær periode før jul, men siden da har de taget sig sammen igen og har vundet fire ud af deres seneste seks kampe – heriblandt en sejr over det daværende tophold, Leeds, i ligaen og over Premier League-holdet Aston Villa i FA Cup’en.

– Middlesbrough har scoret i alle deres seneste ti kampe, mens Fulham har scoret i 11 af deres 12 hjemmekampe.

– Fulham har til gengæld også indkasseret mål i otte ud af deres seneste ti kampe, så et spil på at begge hold scorer, lyder som en god idé.

Sådan ligger de

Fulham nummer 4 (V13 U6 T8)
Middlesbrough nummer 26 (V8 U10 T9)

Sidste sæson

Mødte ikke hinanden

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,80

Samlet odds: 2,97

Odds tips: 350 kroner (150 på Schalke, 150 på Fulham og 50 på doublen(.

Mulig gevinst: 665 kroner

Overskud: 315 kroner

Dette og mange andre fine bets kan du spille ved at klikke lige HER

OVERSIGT

Scroll to Top