The perfect guide to the casino

Har du set den: Voldsomt Liverpool-banner blev pillet ned før kampstart

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Liverpool fører med 0-1 over Genk på udebane, efter et mål af Alex Oxlade-Chamberlain.

En anden Liverpool-profil, som ikke spiller, men som spillede en vigtig rolle i Liverpools Champions League triumf sidste sæson, er Divock Origi. Origi må nøjes med en bænkplads, da stærke Roberto Firmino sidder på pladsen som spidsangriber for Liverpool.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Den 24-årige belgier vender dog tilbage til den klub som han spillede for som helt ung, inden han som 15-årig drog videre til Frankrig, hvor LOSC Lille stod klar med en kontrakt. Derfor blev det aldrig til noget gennembrud i Belgien, før turen gik videre, men det betyder ikke, at Origi har glemt Genk.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

De engelske fans har heller ikke glemt deres profil, og de nogle af de fans valgte at hylde ham før kampen, med et noget mærkværdigt banner. Her kan man nemlig se en næsten nøgen Origi, som poserer med Champions League trofæet, og en ordentlig penis. En talsmand fra Liverpool havde dog følgende at sige, til beslutningen om, at den skulle pilles ned.

– Banneret er særdeles offensivt og upassende. Vi fordømmer dets brug til kampen i aften, og vi gik efter at få det fjernet så snart, vi blev gjort opmærksom på det. Vi vil forsøge at identificere de ansvarlige for at bringe det ind på stadionet og derefter handle korrekt, lyder det fra talsmanden ifølge Liverpool Echo.

Du kan se det voldsomme banner herunder:

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top