The perfect guide to the casino

Argentina – Frankrig spilforslag: Her er guldoddset til VM-finalen

Kamp: Argentina – Frankrig
Spilforslag: Uafgjort 
Odds: 3,00
Bookmaker: Mr Green

 

Følg spilforslaget hos Mr Green her >>

 

Efter en lang turnering skal vi endelig have vundet verdensmesteren i fodbold. Finalen står som bekendt mellem Argentina og Frankrig samt de to superstjerner Lionel Messi og Kylian Mbappé. Frankrig er små favoritter hos bookmakerne, men det er så tæt, at det snildt kan gå begge veje.

Argentina kvalificerede sig til finalen efter en semifinale-sejr over Kroatien. Dermed er Lionel Messi igen i en VM-finale efter, at han tabte til Tyskland i 2014. Det er formentlig den lille legendes sidste chance for at blive verdensmester, og han har hele nationen bag sig. Tusindvis af argentinere er fløjet til Qatar for at støtte landsholdet, og da de mødte Kroatien i semifinalen, var det nærmest som om, at Argentina spillede på hjemmebane. Størstedelen af tilskuerne var argentinere, og de sang højlydt i gennem hele kampen og bar deres helte frem imod sejren.

Frankrig har ikke haft mange fans ved denne turnering, men de har alligevel gjort, hvad de skulle for at gå i finalen. Franskmændene har dog haft en meget overkommelig vej til finalen. De fleste husker nok, hvor svag modstanden var i deres gruppe, og sidenhen har de slået Polen, England og altså Marokko ud. Det må siges at være en ønskevej, og den har da heller ikke på noget tidspunkt givet dem problemer. Franskmændene er stadig foruden Lucas Hernandez, men de forventes til gengæld at have både Rabiot og Upamecano tilbage i truppen efter, at de begge missede semifinalen.

Vi forventer en tæt kamp mellem to fremragende fodboldhold. Det kommer til at blive en regulær krig på banen, hvor ingen af holdene vil give sig en meter. Vi forventer, at det bliver marginaler, der afgør denne kamp, formentlig straffekonkurrence, og odds 3,00 på uafgjort i forlænget spilletid er et rigtig flot odds hos Mr Green.

 

Følg spilforslaget hos Mr Green her >>

OVERSIGT

Scroll to Top