The perfect guide to the casino

Portugal – Marokko spilforslag: Ender eventyret i kvartfinalen?

Kamp: Marokko – Portugal
Spilforslag: Portugal-sejr
Odds: 1,68
Bookmaker: Mr Green

 

Følg spilforslaget hos Mr Green >>

 

Marokko har været VM-slutrundens helt store positive overraskelse, og nu står de så overfor et genfødt portugisisk mandskab i kvartfinalen. Portugal er favoritter, men nordafrikanerne har allerede vist flere gange ved denne slutrunde, at de kan slå de bedste hold.

Marokko vandt på imponerende vis deres pulje foran Kroatien, Belgien og Canada, og i ottendedelsfinalen slog de Spanien ud efter straffekonkurrence. Nordafrikanerne vil være en af de historier, der bliver husket bedst fra denne slutrunde, og det er fuldt fortjent, at de nu står i en kvartfinale. Faktum er dog også, at Marokko efterhånden har brugt rigtig mange kræfter. De har en smal trup, så profilerne spiller fuld tid hver gang, og de var ude i en hård kamp imod Spanien i ottendedelsfinalen. Den slags kampe slider på kræfterne, især efter et allerede tæt kampprogram, og det kommer nok desværre til udtryk imod Portugal.

I ottendedelsfinalen imod Schweiz bænkede Portugal Cristiano Ronaldo, og det havde en fantastisk effekt. 21-årige Goncalo Ramos startede i stedet for den 37-årige stjerne, og det lod til virkelig at forløse portugisernes spil. Der var meget mere fart og energi i spillet, og resultatet afspejlede naturligvis dette. 6-1 endte kampen, og Ramos tegnede sig for et hattrick. Vi forventer, at det unge stjerneskud igen starter inde i stedet for Ronaldo, hvilket virker som en rigtig klog taktisk disposition af Portugal.

Marokko har været en fantastisk historie, men vi forventer, at den ender nu. De mange minutter i benene på profilerne vil sætte sine spor. Hold, der har været i straffekonkurrence ryger oftest ud i den næste runde i disse turneringer, og Marokko bliver det næste i rækken til dette. Vi forventer en portugisisk sejr, og odds 1,68 hos Mr Green er mere end godkendt efter præstationen i ottendedelsfinalen.

 

Følg spilforslaget hos Mr Green >>

OVERSIGT

Scroll to Top